Andra

KENNEL V. ROMAR'S ZEVENSPRONG

Oostenrijkse Pinscher

Voor nét dat beetje meer

 
Andra met haar kroost

OVER KENNEL V. ROMAR'S ZEVENSPRONG

Fokker van de Oostenrijkse Pinschers, geacrediteerde kynologisch instructeur en voormalig gediplomeerd hondentrimster

Bij kennel v. Romar's Zevensprong streven ernaar vooral om de gezondheid en het welzijn van de pups voorop te stellen. Keus op kleur doen we niet aan. Alles in overleg en karakter vinden wij het belangrijkste. Dat het past bij de nieuwe familie waar ze terecht komen. 

De pups worden geboren in de woonkamer en verblijven daar uiteraard totdat ze 8 weken oud zijn en mogen uitvliegen naar hun nieuwe familie. Ook daarna kan je altijd terugvallen met vragen tips en voor adviezen van jullie hond. 

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van onze kennel v. Romar's Zevensprong. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker hiervan.

 
P2240028.JPG

OVER ONS

Ik ben Maria, getrouwd met Ruud en we wonen in een landelijk klein dorpje in de "Kop van Overijssel" waar de drie provincies Friesland Overijssel en Drenthe bij elkaar komen. 

Ik heb in 1999 mijn eerste nestje pups gefokt. Dit was zo leuk dat ik een kennelnaam aanvroeg bij de Raad van Beheer en nu nog steeds zo af en toe een nestje fok met onze Oostenrijkse pinscher Andra. Ook hebben we een kruising Grote Poedel genaamd Pien (2020) een aantal kippen. Pien leid ik op tot hulphond. 

Ik ben naast gediplomeerd hondentrimster ook geaccrediteerd gediplomeerd kynologisch instructeur en aangesloten bij de instructeurs-vereniging O&O en de brancheorganisatie voor diergedragsdeskundigen SPPD. Ik geef al jaren les met veel plezier op een

hondenschool. Ook neem ik uiteraard deel aan workshops, webinars, gespecialiseerde opleidingen en cursussen om zo goed als mogelijk up to date te blijven in de hondenwereld. Geregeld bezoek ik een hondenshow in binnen en/of buitenland en ook ga ik geregeld kijken andere hondenscholen hoe zij dit doen. Vooral in het buitenland kan dit enorm vooruit lopen qua ontwikkeling in moderne lessen, maar soms kom ik ook nog dingen tegen hoe het volgens mij niet moet. De laatste jaren zijn er gelukkig mooie stappen gemaakt om honden beter te begeleiden en vooral dat gene positief te bekrachtigen wat we wél willen zien van ze.

Ruud vind het fokken inmiddels ook erg leuk. Hij is opgegroeid op een boerderij dus is niet geheel ongekend met dieren. We vullen elkaar zo mooi aan, ook als we puppy's hebben. 

 
 

PUPPY'S!

Dierenwelzijn komt bij ons op de eerste plaats. 

Uit deze prachtige combinatie zijn schitterende pups geboren. 25 februari 2022  Wil je meer informatie hierover dan kun je contact met ons opnemen.


Wij leven in huis met onze honden. Uiteraard zo ook met de pups. Hier in huis worden ze geboren en groeien ze ook op totdat ze naar hun nieuwe eigenaars toe gaan. Dit onder toeziend oog van onze kinderen en kleinkinderen die dan bijna dagelijks even het kleine grut komen aanschouwen. De eerste 2 weken "slaap" ik bij ze in de woonkamer en ook de gehele 8 weken dat ze bij ons zijn, is er ook 24 uur altijd iemand in huis om hen in de gaten te houden. We maken ook al de eerste stapjes van het zindelijk worden en ook laten wij ze al kennis maken met vuurwerk, rook en lichtflitsen. Dit op gepaste afstand uiteraard en het is de bedoeling dat ze niet reageren. Zo hopen we een aardige basis te leggen voor de pups. 

Meer informatie
 

CONTACT OPNEMEN

Wij wonen in de Kop van Overijssel
Bezoek alleen op afspraak

romarszevensprong(AT)xs4all.nl

Bedankt voor de inzending!

 

Gele staart